Onze diensten

Heeft u (ver)bouwplannen? Misschien ziet u het al helemaal voor u, of u weet nog niet zo goed hoe u het wilt. Wij denken in ieder geval graag met u mee. Zowel voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie kunt u bij ons terecht.

Alle mogelijke verbouwingen zijn door ons te realiseren. Of het nu gaat om het uitbreiden van uw woning, bouwen van een garage, het vernieuwen van de badkamer of het realiseren van slaapkamers op een zolder. Wij voeren de werkzaamheden graag voor u uit.

Iedere woning heeft onderhoud nodig. Door blootstelling aan verschillende weersomstandigheden is het belangrijk uw woning goed te onderhouden. Tijdig onderhoud voorkomt onnodig hoge kosten. Wij kunnen u bij alle onderhoudswerkzaamheden van dienst zijn. Bijvoorbeeld voor het vervangen of repareren van kozijnen of het vervangen van ramen en deuren. Ook het periodiek onderhoud van uw woning verzorgen wij graag voor u.

Voor een indruk van onze werkzaamheden kunt u enkele projecten bekijken op onze website. Foto’s van de gerealiseerde projecten worden nog verder aangevuld.

Heeft u een nieuwe uitdaging voor ons?